Reklám, szignál, arculat > Rádió - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Reklám, szignál, arculat > 3 weboldal. Kategória leírása: Az egyes rádiókat nagyban megkülönbözteti a szignálpark. Fontos, hogy az megegyezzen azzal a stílussal amit rádiónk képvisel és annak a korosztálynak az ízlését tükrözze akihez rádiónk szól. Alább, akik ennek megtervezésében segítségünkre lehetnek.
Szponzorált linkek
Studimax Creativ Ideas
http://www.studimax.hu

Az unalmas semmitmondó reklámok ideje lejárt! Ha Ön mégis a szürkeséget választja, akkor ez NEM az Ön oldala... Mert a Szürkeség nem a mi oldalunk.

Studimax Creativ Ideas
Reklámhang, station voice, rádióreklám gyártás
http://www.reklamhang.com/

Markáns, kellemes férfi hang Tv, rádió, web reklámokhoz, call centerhez, játékhoz. Profi station voice. Rádióreklám-, promó gyártás, rádiós arculat tervezés.

Reklámhang, station voice, rádióreklám gyártás
Rádióreklám narrátor | Keresztes János
http://www.keresztesjanos.hu

Keresztes János beszédhangja információs hangként köztereken, intézményekben, telefonközpontokban, audio guide-okon hallható. Narrátorként közreműködik televíziókban, rádiókban és az interneten megjelenő reklámokban és imázs filmekben.Televízió - és rádiócsatornák hangja. Ha reklámot forgat vagy imázsfilmet készít keresve se találhatna jobb narrátort hozzá! Részletekért érdeklődjön: Keresztes János hello@keresztesjanos.hu +36 20 563 2551

Rádióreklám narrátor | Keresztes János
Hirdetések
Oldal leírása
radio.wyw.hu: Rádió katalógus. Online, országos és regionális rádiók.
Gyűjteményünkben 142 válogatott rádió témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 142 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14268